Proizvodni program

4 vrste šili testenin

V svojem proizvodnem programu imamo 4 vrste testenin. Po svoji sestavi in obliki so si različni. Šili domače testenine so neprimerljivo okusnejše od vseh industrijskih različic.

ŠIROKI REZANCI

V ponudbi imamo več vrst širokih rezancev –  navadne,  testenine obogatene z različnimi začimbami (bazilika, česen, čili, paprika,..) in čokoladne rezence. 

FUSILLI (Svedrčki)

Šili fusilli iz pšeničnega zdroba durum obogatena s špinačo in lečo so prvovrsten dokaz, da tudi mi znamo izdelovati prvovrstne domače testenine.

TAGLIATELLE

Obstaja več izrazov za široke rezance. Testenine niso le dolge špage razvaljane na trakove.  Tagliatelle (pasta asciutta; all’uovo), so ploščati, 6 mm široki rezanci.

JUŠNA ZAKUHA

Jušne zakuhe naredijo juho izdatnejšo. Juha je super jed, ki jo lahko pripravimo zelo hitro. Pri nas lahko dobite več vrst jušnih testenin: rezance, črke, zvezdice,…

Zakaj izbrati naše testenine

V proizvodnji imamo postavljene visoke standarde, ki nam zagotavljajo, da lahko svoje testenine prodajamo ne samo v naši butični trgovini, ampak smo prisotni v velikih trgovskih verigah. Testenine izdelujemo iz najboljših, preverjenih surovin pod strogim nadzorom.

Preverjene surovine

znanje in tradicija

.

Zanesljivost

2017 smo postali partnerji projekta -
Lidlova lojtr’ca domačih