Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Prijava na kraju samem ni mogoča. Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava. Prijavite se lahko preko ONLINE spletnega obrazca, preko navadne kontaktne forme ali nas pokličete na telefon 041 670 879.

Ne, plačilo prijavnine na kraju delavnice ni mogoča. Prijavnino lahko poravnate 5dni pred pričetkom delavnice in jo nakažete v celoti na naš TTR račun. 

Prijavnina na delavnico znaša 20 eur. Rezervacija za posamezno delavnico je potrjena šele takrat, ko prejmemo nakazilo prijavnine.

Znesek prijavnine je potrebno poravnati do začetka tečaja na poslovni račun:
Šili testenine, izdelava testenin in peciva, Gregor Šilc s.p.
IBAN:  SI56 3000 0002 8547 815
Banka: Sberbank d.d.

Lahko pa prijavnino plačate pri zaključku rezervacijskega obrazca preko Paypal-a. (KORAK 4: PLAČILO DELAVNICA)

 

Celotno vrednost delavnice (celotna vrednost posamezne delavnice zmanjšano za vrednost prijavnine – 20€ ) plačate ob koncu kuharske delavnice na kraju same delavnice.

 

Kulinarične delavnice vodi strokovna sodelavka Urška Šilc. V kolikor izberete izvajalca Gabaroni, pa vodi delavnico Bruno Vidmar.

Delavnice pričnemo s kratko dobrodošlico, vam povemo na kratko našo zgodbo navito na vilico, potem pa se lotimo praktičnega dela. V tem praktičnem delu ste sami glavni igralec. To pomeni, da sami izdelujte testenine in slaščice.

Datume razpisanih delavnic najdete samo na naši spletni strani https://delavnice.silipasta.com/. Za vsako posamezno razpisano delavnico je razpisan svoj termin.

Vse naše delavnice so razpisane ob sobotah v času od 9.30h do 13.30h. Delavnice trajajo 4ure.

Pridružujemo si pravico, da zaradi višje sile (bolezni strokovnega osebja, ki vodi delavnico) datum in uro delavnice prestavimo na drug termin in uro pričetka.

 

Na delavnico pridite oblečeni čisto običajno. Vse kuharske rekvizite (predpasnik, kuhinjske pripomočke, pečico, sestavine za izdelavo, …) dobite na sami lokaciji delavnice.

Ne ni potrebno imeti kakršnokoli predznanje.